logo

Kontakta oss:

Kontakta oss på telefon: +46 (0)8 739 32 00

 • Svenska
 • English
Stockholmsvy

Hyra buss - Bussresor - Bussbeställning - Charterbuss - Utflykter - Skidresor - Dagsresor - Gruppresor - Shopping - Skolor - Teater - Event

Bussresa till Ullared och Gekås med Viatour Group

Välj datum för att komma till bokningen

Följ med på våra populära bussresor till shoppingens paradis i Ullared och Gegås. Här hittar vi allt från gummiband till husgeråd, kläder, hemelektronik, biltillbehör och mycket mer. Vi anländer Ullared lagom till öppningsdags.

Vi har sedan hela dagen att njuta av den Halländska shopping- och matkulturen. Utanför Gekås, som är det största varuhuset, hittar man andra butiker som NetonNet, Ullared Lantmännen, MQ, Retro House, Scorett, Sko Boo, Wildmark och många fler. Vi reser i moderna och bekväma bussar.

Vad kostar det?

Resan kostar 495:-. Ungdomar 3-15 år 30% rabatt

Hur går det till?

Välj resdag på knapparna ovan. Fyll i din bokning och betala med ditt Visa eller Mastercard så är allt klart.

Skynda dig för det kan bli fullsatt. Vi lämnar Stockholm redan runt midnatt och glider tillsammans genom den svenska natten. Vi anländer till Ullared lagom till öppnandet kl 07.00. För den som vill går det bra att beställa en enklare frukost som serveras strax före ankomst. Efter en hel dag med fyllda kassar och trötta ben lämnar vi Ullared klockan 16:00 för att nöjda återvända till Stockholm före midnatt. Under hemresan stannar vi någonstans för middag.

 • Tidtabell
 • Jakobsbergs Bussterminal Hållplats Q
 • Vällingby Centrum, St Tomas kyrka
 • Stockholm Cityterminalen
 • Södertälje Syd
 •  
 • 23:30 (fredag kväll)
 • 23:45 (fredag kväll)
 • 00:10
 • 00:50

Är resan fullbokad så anteckna dig på väntelistan. Blir det tillräckligt många öppnar vi för fler platser.

Varmt välkommen!

Vanliga frågor (FAQ):

Får jag sitta med min kompis på bussen?

Ja, vår målsättning är att alla ska få sitta med sitt sällskap. Därför har vi numrerade platser. Du får din plats tilldelad vid påstigning men kan lämna önskemål vid bokningen. Vi försöker anpassa så gott det går.

Får man handla så mycket man vill?

Vi har aldrig behövt göra någon begränsning hur mycket man får handla så det är bara att shoppa på. Vi har dock inte plats för väldigt skrymmande saker som möbler etc.

Finns det eluttag och internet på bussen?

Ja för det mesta finns det både eluttag eller ladduttag (USB) och internet på bussen. Vi kan dock inte alltid garantera detta. Internet kan ha vissa begränsningar vilket gör att alla inte kan surfa samtidigt och kanske inte hur mycket som helst.

Finns det toalett på bussen?

Ja det finns toalett på bussen. Vi gör dock ett stopp på vägen för mat, fika och toa ungefär halvvågs både på dit och hemvägen.

Vad har ni för avbokningsregler?

Fram till sju dagar före avresa kan du avboka din resa kostnadsfritt. Vi tar dock ut en expeditionsavgift på 50 kr. Senare avbokning än sju dagar debiteras 20 % av resans pris. Senare avbokning än tre dagar före avresa debiteras med 50 % och senare avbokning än 12 timmar före avresa debiteras med fullt pris. Observera att utebliven betalning inte är samma sak som avbokning.

Hittar du inte svar på din fråga så skicka ett meddelande till oss genom att klicka här...

Hyr egen buss - Prisförfrågan